22-07   Quality Stud paarden domineren provinciale cyclus (WVUR) voor 5 jarigen.
Op vrijdag 21 juli vond de 10de en laatste manche plaats van de jaarlijkse provinciale cyclus voor jongen paarden ( WVUR cyclus). Quality Stud kwam aan de start met twee vijfjaringen die onder de deskundige leiding van Tom Camerlinck in de vorige 9 manches nog geen enkele balk afgesmeten hadden. Tom toonde opnieuw een knap staaltje van

lees meer


21-07   Miss Quality tweede in de WVUR Cyclus 5 jarige paarden.
Miss Quality is een dochter van Diarado uit onze merrie Charme. Charme is tevens de moeder van de gekeurde hengsten Mr Quality (Z gekeurd) en Oxford Quality (Holstein gekeurd)


21-07   Emira Quality winnares WVUR Cyclus, 5 jarige paarden.
Emira Quality is een dochter van Clearway uit onze merrie Mira VI, de zus van Cassini I& II, Emira is tevens de 3/4 zus van de topper van Rolf-Gorran Bengtsson's CLARIMO ASK (1.60m).


11-07   Halfbroer van Nic Nac Quality.
Hengstveulen van Diamant de Semilly uit Bella Vita (VOLLE zus van Coral Reef Via Volo (1.60m)). De moeder heeft ook de goedgekeurde hengst Nic Nac Quality voortgebracht. Dit veulen wordt verkocht tijdens de HippoChamp veiling in Gesves op 11-12/08/2017. Meer informatie: koen@qualitystud.be of https://hippochamp.com/ .


08-07   De nieuwe Rothchild du Bosquetiau.
Hengstveulen van Rothchild du Bosquetiau uit de VOLLE zus van ARKO III (1.60m). Dit veulen wordt verkocht tijdens de HippoChamp veuling in Gesves op 11-12/08/2017. Meer informatie: koen@qualitystud.be.