18-08   Top trainingstal te huur.
Het privaat trainingscomplex ligt aan de kust in Middelkerke op wandelafstand van het strand †Faciliteiten : Stapmolen (6 paarden) Eb & vloed buiten piste ( 70 x 60 m) binnen piste ( 40 x 22 m) Solarium Verwarmde zadelruimte Voederopslagplaats Buro om klanten te ontvangen; 3 gras paddocks 1 zand paddock Galop p...

lees meer


18-08   Quinci Quality, blikvangster op de Flanders Foal Auction
Quinci Quality wordt een van de blikvangers tijdens de Flanders Foal Auction op 15 september 2016 in het Sentower Park in Opglabbeek. † † De mooi ogende, en super bewegende dochter van CORNET OBOLENSKY, komt uit een bewezen moeder (1.45m)


18-08   Structuur van onze site is aangepast.
Gedaan met lange teksten over de familie van de paarden. We hebben een overeenkomst gesloten met www.hippomundo.com, dat  voor al onze  paarden de Black Type Pedigrees van de paarden aangeleverd heeft.  Zo zie je in één oogopslag de volledige moederlijn van onze paarden.  Is er een paard in de fami...


09-08   Chico Quality op de Flanders Foal Auction
Chico Quality is een zoon van Canturano I uit de halfzus van Sandro Boy (1.60m) en Lagran (1.60m). Wordt hij de nieuwe Sandro Boy ? Op donderdag 15 september komt hij vanaf 20:30 hr te koop tijdens de Flanders Foal auction in Sentower Park in Opglabbek ( BelgiŽ).


23-04   King Quality op de Flanders Foal Auction
King Quality is een zoon van Kannan uit de VOLLE zus van Coral Reef Via Volo (1.60m), het top paard van de Amerikaase Beezie Madden. King Quality is ook de VOLLE broer van de in 2015 in Zangersheide gekeurde Nic Nac Quality.